:: ورود به سامانه
نام کاربری :
رمز عبور :

1395/10/14 17:25:45
مدیر خانه مطبوعات و دبیر جشنواره تشریح کرد:
جزئیات اولین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری ها و پایگاه های خبری خراسان رضوی
فراخوان اولین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری ها و پایگاه های خبری خراسان رضوی منتشر شد.

     فراخوان اولین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری ها و پایگاه های خبری خراسان رضوی منتشر شد. مدیر خانه مطبوعات استان در نشست خبری اظهار کرد: درصدد بودیم تا اولین جشنواره مطبوعات را به صورت منطقه ای و بین 6 استان همجوار برگزار کنیم که تلاش ها برای محقق شدن این هدف به ثمر نرسید اما با پیگیری های انجام شده، اولین جشنواره مطبوعات استانی توسط خانه مطبوعات استان و با حمایت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی برگزار می شود که بر اساس برنامه ریزی، زمان برگزاری اختتامیه این جشنواره نیمه اول بهمن ماه خواهد بود.

مهلت ارسال آثار تا 26 دی ماه

     مهندس «مجتبی نوریان» درباره قالب های محتوایی مد نظر در این جشنواره نیز گفت: مقاله، سرمقاله و یادداشت، عکس، خبر، گزارش خبری و تحقیقی، مصاحبه، تیتر، طراحی و صفحه آرایی بخش های عمومی این جشنواره است و «مشهد 2017، پایتخت فرهنگی جهان اسلام» نیز بخش ویژه این جشنواره است. وی افزود: مهلت ارسال آثار تا 26 دی ماه تعیین شده است و متقاضیان می توانند در دو بخش اصلی و ویژه و در هر بخش حداکثر با سه اثر شرکت کنند. دبیر اولین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری ها و پایگاه های خبری خراسان رضوی، ادامه داد: متقاضیان می توانند آثاری را که از اول سال 94 تا 20 دی 95 به چاپ رسیده است، صرفا از طریق سایت جشنواره به آدرسkhrz.pressfestival.ir  ارسال کنند. مدیر خانه مطبوعات درباره شرایط مد نظر برای شرکت در این جشنواره نیز گفت: روزنامه نگاران و فعالان رسانه ای عضو اصلی خانه مطبوعات استان، فعالان رسانه ای بیمه شده در یکی از رسانه ها و یا دارندگان کارت حرفه ای روزنامه نگاری از وزارت ارشاد می توانند در این جشنواره شرکت کنند.

جوایز برگزیدگان

     نوریان، افزود: به نفر اول در هر رشته یک سکه بهار آزادی و تندیس جشنواره، به نفر دوم هر رشته نیم سکه بهار آزادی و به نفر سوم هر رشته نیز ربع سکه اهدا خواهد شد. نوریان همچنین درباره داوران این جشنواره نیز گفت: لیلا رستگار، منتخب مرکز مطالعات و برنامه ریزی رسانه ها و همچنین سید جلال فیاضی، علی هاشمی، غلامرضا بنی اسدی و بهروز محسنی از فعالان و پیشکسوتان رسانه ای استان آثار ارسالی متقاضیان را داوری می کنند.

«خانه مطبوعات» همچنان خانه ندارد

     مدیر خانه مطبوعات استان، بخش دیگری از این نشست را به ارائه گزارشی از عملکرد خانه مطبوعات در دوره جدید اختصاص داد و گفت: متاسفانه خانه مطبوعات استان همچنان حتی برای برگزاری جلسات مکانی ندارد و مجبوریم از امکانات موسسات خراسان، قدس و شهرآرا استفاده کنیم. وی با اشاره به تلاش های هیئت مدیره خانه مطبوعات و کمیته های چهارگانه رفاه، آموزش، ورزش و شهرستان ها گفت: با توجه به مضیقه های مالی بسیار پیگیر بحث بیمه خبرنگاران، درمان و مسکن این قشر فرهنگی بوده ایم. نوریان ادامه داد: با وجود مشکلات موجود، با توجه به تعاملات بسیار با اداره کل ارشاد استان و موسسه مالی و اعتباری ملل توانسته ایم 200 میلیون تومان برای برگزاری برنامه های مختلف خانه مطبوعات استان هزینه کنیم.

نداشتن بیمه مهم ترین مشکل برخی خبرنگاران استان

     نوریان، همچنین در پاسخ به سوال برخی از خبرنگاران حاضر در این نشست درباره مشکل بیمه خبرنگاران اظهار کرد: پیگیری بیمه خبرنگاران همیشه برای ما اولویت داشته است و برای این موضوع جلساتی را با معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد برگزار کرده ایم اما معاون مطبوعاتی وزیر قائل به این موضوع هستند که رسانه باید خبرنگار را بیمه کند و در صورتی که مدیرمسئول روزنامه، خبرگزاری یا پایگاه خبری از انجام این وظیفه سر باز بزند، خبرنگار می تواند در این زمینه شکایت کند و وزارت ارشاد پیگیر شکایت او خواهد بود.